HomeTermeni și condiții

Termeni și condiții

/

Bine ați venit pe domus-carpatica.ro, un site web administrat de SC Domus Carpatica SRL. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site.

Drepturile de Autor: Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținutul acestui site sunt deținute de SC Domus Carpatica SRL.

Utilizarea Conținutului: Conținutul acestui site este destinat exclusiv pentru uzul personal și nu poate fi utilizat în niciun alt scop fără acordul scris al SC Domus Carpatica SRL.

Confidențialitatea: Nu colectăm informații personale prin intermediul acestui site, deoarece nu oferim servicii online sau facilităm logarea utilizatorilor.

Excludere de Responsabilitate: Ne străduim să furnizăm informații precise pe acest site, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice erori sau omisiuni în conținutul furnizat.

Legături către Site-uri Terțe: Acest site poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de SC Domus Carpatica SRL. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor site-uri terțe.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

Contact: Pentru orice întrebări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica