HomeCasaVigouroux

Vigouroux

Despre Model:

Suprafață construită: 85m²

Oază de confort și sustenabilitate pentru o familie de 4 persoane:

Am transformat visul unei locuințe calde și plăcute în realitate! Casa de lemn construită de noi, este pentru o familie cu patru membri, îmbină armonia, confortul cu responsabilitatea ecologică, oferind un spațiu cu adevărat special.

Ambianță caldă și plăcută:

Ambianță caldă și primitoare este determinată de lemnul utilizat, materialul nostru principal, care conferă și un caracter aparte fiecărui colț al casei, emanând căldură și naturalețe. Cu spații bine luminate și distribuite strategic, am creat un mediu propice pentru momente de intimitate și convivialitate în același timp.

Eficiență energetică și sustenabilitate:

Această locuință reprezintă un angajament profund față de mediu. Dotată cu tehnologii de ultimă generație pentru eficiența energetică, cum ar fi izolația termică avansată și sistemele de iluminare cu consum redus, casa minimizează amprenta de carbon. De asemenea, folosind energie regenerabilă și materiale de construcție durabile, contribuie la conservarea resurselor naturale și la menținerea unui echilibru ecologic.

 

Spații flexibile și funcționale:

Am avut în vedere nevoile și evoluțiile vieții de familie, așa că am proiectat spații flexibile și funcționale. Fiecare membru al familiei are locul său, iar zonele comune sunt concepute pentru a facilita interacțiunea și legăturile strânse. Fie că este vorba de un colț de citit liniștit sau de o bucătărie deschisă, casa se adaptează la ritmul și nevoile familiei.

Un angajament pe viață:

Această casă nu este doar o locuință, ci și o investiție într-un viitor sustenabil. Construită cu atenție la detalii și cu materiale care rezistă în timp, această casa de lemn este un spațiu în care veți crea amintiri de o viață, un refugiu ecologic plin de căldură pentru fiecare membru al familiei.

 

logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica