HomeCasaVan Schaik

Van Schaik

Despre Model:

Suprafață construită: 55 m²
Terrasă: 15 m²

Refugiu maritim intim și ecologic:

Casa de vacanță din lemn, situată la malul mării, o bijuterie a liniștii și confortului. Cu un spațiu interior bine compartimentat, intim și plăcut și cu o terasă generoasă, această casă a fost concepută pentru vacanțe la mare și experiențe autentice.

Design personalizat cu gust marin:

Ne-am asumat angajamentul de a crea o casă care să se integreze perfect în peisajul marin. Personalizarea designului și vopsirea lemnului în culori specifice zonei creează o armonie vizuală cu marea și cu natura înconjurătoare. Fiecare nuanță a fost aleasă cu grijă pentru a se potrivi cu paleta de culori specifică regiunii, conferind casei o autenticitate desăvârșită.

Spațiu intim, comod și funcțional:

Cu toate că este un spațiu relativ mic, casa de vacanță oferă tot confortul unei locuințe de lux. Fiecare centimetru pătrat a fost planificat cu atenție pentru a maximiza funcționalitatea și pentru a oferi o experiență de vacanță relaxantă. Cu zone de odihnă bine gândite și facilități moderne, este o casă departe de casă.

 

Eficiență energetică și sustenabilitate:

Cu o viziune sustenabilă, casa noastră de vacanță utilizează tehnologii de eficiență energetică pentru a minimiza impactul asupra mediului. Sistemele de izolare termică, ferestrele eficiente energetic și utilizarea energiei regenerabile asigură o experiență ecologică, respectând frumusețea naturală a zonei.

Refugiu personalizat la malul mării:

Această casă reprezintă nu doar o destinație de vacanță, ci și un refugiu personalizat la malul mării. Indiferent dacă vă relaxați pe terasa generoasă, învăluiți în briza mării sau vă bucurați de intimitatea interiorului, fiecare aspect al casei noastre contribuie la crearea unui mediu unic și personal, unde vă veți crea amintiri de neuitat la malul mării.


logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica