HomeCasaMontana

Montana

Despre Model:

Suprafață construită: 55m²
Suprafață construită:
40m²
Parter:
30m²
Mezanin:
14m² (opțional)
Terrasă: 10m²

Casa de vacanță la munte: eleganță clasică și confort modern

Casa de vacanță pentru zonele de munte este o oază de confort cu un stil clasic de arhitectură în care proprietarii se bucură de liniștea și frumusețea naturii. Cu toate facilitățile necesare unei case normale, această locuință este un sanctuar plăcut și intim, integrându-se armonios în peisajul montan.

Stil clasic și atmosferă înviorătoare:

Cu arhitectura sa clasică, această casă de vacanță emană un farmec aparte. Ferestrele și terasa îmbină perfect tradiția cu modernitatea, creând o atmosferă primitoare și captivantă. Designul său clasic aduce un sentiment de eleganță la munte, oferind totodată o bază confortabilă pentru a vă bucura de experiența unei vacanțe la munte.

Sustenabilitate și eficiență energetică:

Casa noastră de vacanță reflectă angajamentul nostru pentru mediu prin utilizarea tehnologiilor eco-friendly și a materialelor durabile. Sistemele de izolare termică și sursele de energie regenerabilă contribuie la eficiența energetică, asigurând în același timp o armonie cu mediul înconjurător.

 

Facilități complexe pentru relaxare: 

Cu toate facilitățile necesare pentru a oferi un confort deplin, această casă este echipată pentru a vă satisface toate nevoile. O bucătărie complet utilată, o zonă de living primitoare, camere încăpătoare, reprezintă doar câteva dintre caracteristicile care vă vor face să vă simțiți ca acasă în mijlocul naturii.

Personalizare în armonie cu peisajul:

Lemnul utilizat în construcție este lăsat să fie cât mai apropiat de culoarea naturală, adăugând un touch autentic la arhitectura casei. Această alegere a finisajului lemnului creează un sentiment de apartenență la mediul natural, se îmbină perfect cu peisajul montan, adăugând unicitate.

O destinație de vacanță care îmbină tradiția cu modernitatea:

Această casă de vacanță nu este doar o locuință temporară, ci o destinație care înnobilează tradiția și oferă simultan un confort modern. Cu o combinație de elemente clasice, facilități complete și preocupare pentru mediu, această locuință reprezintă locul ideal pentru a vă bucura de farmecul și serenitatea munților.

 

logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica