HomeCasaFaure

Faure

Despre Model:

Suprafață construită: 180 m²

Eleganță și funcționalitate într-o casă minimalistă, modernă :

Modelul a solicitat o colaborarea strânsă cu arhitecții, designerii și beneficiarii, datorită provocărilor de design și funcționalitate. Este o casă minimalistă, cu finisaje ultramoderne și spații vitrate generoase, această locuință întruchipează eleganța contemporană și integrarea armonioasă în mediul natural prin terasele de pe acoperiș circulabile.

Design rafinat și spații vitrate uimitoare:

Fiecare detaliu al acestei case a fost conceput pentru a oferi o experiență vizuală impresionantă. Spațiile vitrate mari încadrează peisajul într-un mod spectaculos, aducând lumina naturală abundentă în interior și creând o conexiune armonioasă între spațiile interioare și mediul exterior.

Eficiență energetică și materiale durabile:

Angajamentul nostru față de mediu este reflectat în fiecare aspect al acestei locuințe. De la sistemele de izolare termică avansată la utilizarea materialelor de construcție durabile, casa noastră promovează eficiența energetică și sustenabilitatea. Această combinație oferă nu doar un spațiu elegant, ci și unul care respectă mediul înconjurător.

 

Personalizare în materialele de placare exterioară:

Pentru a transmite linia de design minimalistă și modernă casa a fost placată în exterior cu materiale de ultimă generație, în culori care transmit naturalețea pământului. Este o casă cu o notă de autenticitatea dar care se încadrează în unicitatea zonei prin jocurile de volume și prin culorile alese pentru finisajul exterior.

Confort și funcționalitate:

Volumetria casei, oferă spații de odihnă private, funcționale, integrate dar și independente în același timp Fiecare cameră a fost proiectată pentru a oferi confort maxim, iar ferestrele ample dezvăluie priveliști spectaculoase, creând astfel un cadru perfect de interacțiune cu mediul extern.

Un spațiu modern și sustenabil:

Această casă nu este doar un loc de locuit; este o expresie a eleganței moderne și a respectului pentru mediu. Fiecare trăsătură a fost gândită pentru a crea un spațiu care nu doar impresionează estetic, ci și respectă și protejează frumusețea naturii din jur.


logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica