HomeCasaDuffour

Duffour

Despre Model:

Suprafață construită: 120m²

Tiny House sistem modular: eleganță și eficiență în dimensiuni reduse

Am dezvoltat acest model constructiv de Tiny House, ca un proiect modular, am plecat de la un modul inițial de 40 mp interior cu o terasă acoperită exterioară, suficient pentru un cuplu tânăr, la care s-au adăugat ulterior încă 50 mp, care au satisfăcut necesitatea unei familii în creștere. Spațiul final este unul compact , echilibrat în care confortul și sustenabilitatea se îmbină perfect. Proiectată și dezvoltată de către echipa noastră, această casă modulară redefinesc conceptul de construcție, prin adăugarea unor facilitățile pe măsură ce familia se dezvoltă.

Design compact și intim:

Cu o abordare inteligentă a spațiului, casa modulară impresionează prin eficiență și funcționalitate. Fiecare centimetru pătrat a fost gândit pentru a oferi un mediu plăcut și intim, transformând această locuință într-un sanctuar personal, ideal pentru relaxare și regăsire.

Sustenabilitate și eficiență energetică:

Angajamentul nostru față de mediul înconjurător este reflectat în fiecare aspect al acestei Tiny House. Folosim tehnologii de ultimă generație pentru eficiența energetică, inclusiv izolație termică avansată și surse de energie regenerabilă, contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon și la protejarea planetei.

Materiale durabile și personalizare estetică:

Lemnul folosit în construcția casei este ales cu grijă, pentru durabilitate, asigurându-ne că această Tiny House este construită pentru a rezista în timp. În plus, personalizarea designului și a vopsirii lemnului și a elementelor metalice adaugă unicitate și autenticitate, ceea ce duce la integrarea și înfrumusețarea mediului exterior în care este amplasată.

Toate facilitățile necesare:

Cu toate dimensiunile ei reduse, această Tiny House nu face niciun compromis în privința facilităților. Bucătăria este complet echipată, baie modernă, zone de relaxare și de odihnă, toate sunt integrate armonios pentru a oferi o experiență completă.

O mică bijuterie în inima naturii:

Această casă modulară Tiny House nu este doar un loc de locuit; este o declarație de stil de viață modern, ecologic și eficient. Cu o integrare armonioasă în peisajul său natural și cu atenție la detalii, această mică bijuterie aduce bucurie într-un pachet compact, redefinind modul în care experimentăm și trăim în spațiile noastre personale.

 

logo
casa unde ești acasă
Companie
Urmarește-ne:

© 2024 – Domus Carpatica